site2_01.gif

Nieuws

 

Verheugend nieuws na lang wachten!
We hebben er lang op gewacht, maar met fierheid kunnen we jullie de geboorte melden van 6 prachtige beaglepupjes bij een even fiere moeder "Sproet". De vader is Woody van Hoogmaatheide die eerder al garant stond voor uitzonderlijk mooie nakomelingen. We hebben het een tijdje stil gehouden om Sproet de eerste weken in alle rust te laten genieten van haar nieuwe nestje, maar op 18 maart was het zo ver. Zowel de 4 prachtige teefjes als de 2 stoere reutjes hebben het behoorlijk naar hun zin in de nabijheid van hun moeder. Zoals jullie kunnen zien op de foto's zijn het gezonde puppytjes.
Wie interesse heeft kan via het contactformulier een afspraak maken om na 6 april een bezoekje te brengen en een keuze te maken. Telefonisch kan dit via 0477706627. Onze pupjes kosten € 500 volledig in orde.
Nadat onze dierenarts Steven Mullie zijn goedkeuring gegeven heeft en de nodige formulieren in orde gemaakt zijn, mogen ze het nestje verlaten vanaf 15 mei 2010. Ondertussen zullen onze kinderen Karolien, Stefanie en Pieter-Jan er voor zorgen dat de pupjes in een familiale sfeer opgroeien en met de grootste zorgen omringd worden. Meer foto's en meer nieuws zullen we in de volgende weken posten.
IMG_6178.jpgIMG_6179.jpgIMG_6189.jpgIMG_6190.jpgIMG_6192.jpgIMG_6193.jpg

 

 
home mail